De nieuwe BMW 6 serie Gran Turismo

Bij Van Poelgeest

Vanaf 11 november is de nieuwe BMW 6 serie Gran Turismo te bewonderen in de showroom bij Van Poelgeest.
De BMW 6 GT is de ideale reisgenoot voor degene die houden van functioneel, luxueus en comfort. Het langgerekte silhouet, heldere belijning en dalende daklijn zorgen voor een elegante en sportieve uitstraling.

De krachtige motoren zijn uitgerust met de modernste technologie en innovatie. Wat zorgt voor indrukwekkende wendbaarheid, efficiƫnte topwaarden bij CO2-emissie en brandstofgebruik.
Het interieur heeft ook de nodige features. Zo is het interieur een belevenis voor de zintuigen. De verlichting past zich automatisch aan, een fris klimaat dankzij het Ambient air pakket en een uniek gevoel van ruimte dankzij de het grote glazen panorama dak. Er is een tevens een nodige reeks aan accessoires en producten waarmee u de 6 GT geheel naar wens kunt aanpassen.

BMW ConnectedDrive biedt een variatie aan intelligente diensten en producten. Zoals uw persoonlijke assistent aan boord - de Driving Assistant Plus - die ondersteuning biedt bij parkeren en rijden in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties. Alles om u het zo ontspannen en comfortabel mogelijk te maken, comfort en rijplezier te vergroten.