Online afspraakplanner

Bij Van Poelgeest is een werkplaatsafspraak zo gemaakt, ongeacht of u dit in Amersfoort, Amstelveen, Heemstede, Hilversum, Naarden of Noordwijk wilt laten uitvoeren.

Via onze online afspraakplanner kunt u gemakkelijk en snel uw afspraak inplannen. Vul uw wensen in en maak een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.

Indien u het prettig vind om telefonisch een afspraak te maken, dan kan dat ook door te bellen naar één van onze Van Poelgeest vestigingen. Onze BMW Service Adviseurs staan u graag te woord.

Schadeherstel

Bij schade aan uw BMW kunt u het beste meteen Van Poelgeest bellen. Als eigenaar bepaalt u zèlf wie uw BMW veilig en onzichtbaar gaat herstellen. En daar zijn goede redenen voor.

Eén telefoontje met Van Poelgeest is voldoende. Dan nemen wij alle rompslomp van u over en zetten meteen een vervangende BMW voor u klaar. We zorgen voor een soepele afwikkeling met uw verzekeraar en uiteraard voor vakkundig herstel. Met ons certificaat ‘Erkend BMW Schadeherstel’ heeft u zekerheden die geen énkele andere schadehersteller kan bieden:

BMW SERVICE INCLUSIVE

Bij Van Poelgeest rijdt u altijd in een perfect onderhouden BMW, voor een aantrekkelijk vast bedrag vooraf. Hiermee bent u voordeliger uit dan wanneer u voor ieder werkplaatsbezoek apart betaald.

BMW Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen en verkrijgbaar in verschillende pakketten. Van Poelgeest helpt u graag bij het maken van de keuze, welk pakket het beste bij u past.

Pechhulp

De eerste 5 jaar heeft elke BMW uitgebreide pechhulp met mobiliteitsgarantie.

Als uw BMW de leeftijd van 5 jaar heeft bereikt, maar nog geen 10 jaar is, zorgt Van Poelgeest met plezier voor verlenging van de uitgebreide pechhulp met mobiliteitsgarantie: BMW Extended Mobile Care. Of u uw BMW bij ons heeft gekocht speelt daarbij geen rol.

Kom gewoon even langs bij onze werkplaatsreceptie dan maken we het voor u in orde. Dan bent u voor slechts € 55,- weer 12 maanden verzekerd van een veilig gevoel in vrijwel heel Europa. Daar kan geen enkele andere hulpverlener tegenop.

APK

Van Poelgeest behoort tot de voordeligste APK keuringsinstanties voor BMW in de regio. Als enige hebben we alles in huis om de APK zo goed en zo snel mogelijk voor u uit te voeren.

Tijdelijk voert Van Poelgeest voor slechts € 25,- inclusief BTW deze verplichte keuring voor u uit. Dit is inclusief het uitlezen van het storingsgeheugen (EOBD).

De voordelen voor uw BMW:
• door BMW zelf opgeleide technici en keurmeesters
• de diagnose-apparatuur van BMW

En het comfort voor u:
• Haal- en brengservice of een vervangende BMW

BMW i Service

Puur elektrisch of plug-in hybride: in alle Van Poelgeest vestigingen staan goed opgeleide BMW i technici voor u klaar.
Net als elke andere auto, heeft een BMW i vier wielen en een stuur. En daarmee houdt elke vergelijking op. De hele auto architectuur is anders. Van de carbon carrosseriedelen tot de innovatieve materialen in het interieur. Nieuw zijn de hoog voltage accu's, het energiemanagement en de elektromotor. Dat vergt specifieke vakkennis en speciale gereedschappen.

VERVANGEND VERVOER

Als u een werkplaatsafspraak maakt, reserveer dan meteen een vervangende BMW.

Bij Van Poelgeest bent u altijd mobiel. Als uw eigen BMW in onze werkplaats staat, dan kunt u rekenen op een representatieve jonge BMW. U kunt hierbij gelijk van de gelegenheid gebruik maken om eens een ander BMW model te ervaren, of een MINI rijden. Ook hebben we een fiets in dames- of herenmodel en een elektrische scooter voor uitleen beschikbaar. Reserveren is noodzakelijk.

Vervangend vervoer Dagtarief / Kosten per extra km

Haal- en brengservice

Als u uw BMW naar onze werkplaats brengt, brengen wij u met alle plezier even terug naar huis of naar uw werk.
Als u geen gebruik maakt van een vervangende BMW, dan is de Van Poelgeest haal- en brengservice een comfortabele oplossing. U rijdt zelf uw BMW naar onze werkplaats en een van onze medewerkers brengt u even weg. Naar huis, naar uw werk of naar een ander adres in de regio. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd, halen we u met alle plezier ook weer even op. Gemak dient de mens.