Zakelijk verantwoord rijplezier.

Als zakelijk rijder bent u bij Van Poelgeest in goed gezelschap: meer dan de helft van onze klanten rijdt een auto van de zaak. Dus kunnen we u prima adviseren wat voor u de ideale BMW is. Vaak is dat een van de nieuwste modellen met lage bijtelling.

Van Poelgeest is premium mobiliteitsprovider in de Randstad. Onze specifieke kennis is opgebouwd in economisch sterke regio’s als groot Amersfoort en het Gooi. Daarbij hebben we jarenlange ervaring met internationale bedrijven en expats. Vrijwel altijd gaat het door de week om representativiteit en in het weekeinde om ruimte. Het moet altijd maatschappelijk verantwoord zijn.

Uw aanspreekpunt

Van Poelgeest Accountmanagers zakelijke markt

Voor al uw vragen omtrent fleetsales kunt u terecht bij onze Accountmanager Zakelijke markt.

Minder bijtellen

De hoogte van het bijtellingspercentage is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de leaseauto. Een auto die minder uitstoot valt in een lagere bijtellingscategorie en zal dus ook voordeliger voor privédoeleinden te gebruiken zijn. De uitstoot kan per uitvoering verschillen: een andere motorisering of zelfs een grotere bandenmaat kan van invloed zijn op de uitstoot en dus het geldende bijtellingspercentage.

Vanaf 1 januari 2017 worden de volgende percentages gehanteerd: 4% en 22%.

Lagere cost of ownership

Voor elke ondernemer is het zaak om de kosten te verlagen. En hoe u het ook wendt of keert: een auto van de zaak is uiteindelijk een kostenpost. Van Poelgeest kan u behulpzaam zijn bij het verlagen van de cost of ownership. Onze Account Manager Zakelijke Markt kent de regio zeer goed en weet precies wat er speelt op mobiliteitsgebied.

Allereerst analyseren wij samen met u uw mobiliteitsbehoefte. Daarna kijken we welke oplossing het beste bij u past. Maak daarom eens een afspraak met onze Account Manager Zakelijke Markt.

BMW 1 serie Private Lease

Corporate Lease Edition

Van Poelgeest heeft altijd BMW Corporate Lease Editions in voorraad: dat zijn de meest courante modellen met een hoog uitrustingsniveau en slechts 22% bijtelling.

Het aanbod geldt voor de BMW 1 Serie 3- en 5-deurs, BMW 2 Serie Coupé, Cabrio en Active Tourer, BMW 3 Serie Sedan en Touring, BMW 4 Serie Coupé en Gran Coupé en BMW 5 Serie Sedan met 22% fiscale bijtelling. Leverbaar zolang de voorraad strekt.